Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Los autofilmes mai espantants en vidèo

Vos ofrissèm dos vidèos de vertadièras temeritats

Amb l’espelida de las petitas e compactas camèras de vidèo Go Pro, e marcas semblablas, i a de mai en mai de mond que s’enregistran se meteisses en fasent de causas incresablas e extrèmas. Qualques unas son de vertadièras temeritats, mai que mai se se fan dins d’endreches fòrça nauts. Es lo cas de dos vidèos, de 2014 e de 2015, amb de títols tras qu’explicits: Extreme Selfie On Top of Hong Kong Skyscraper e Insane Parkour Run.
 
Dins lo primièr, un grop de gojats s’enfilan sus una antena, amont, sus un gratacèl d’Hong Kong, per se far, amb l’ajuda d’un braç extensible, un autofilme a 360 mètres d’altitud:
 
 

 
 
Lo segond es enregistrat a mens de nautor, mas l’impression es parièra o superiora. Lo practicant de parkour Oleg Sherstiachenko se consagra a sautar d’una consòla a una autra de la faciada d’una bastissa de quaranta tres estancis a Dubayy, sens cap de sistèma de seguretat, e o enregistra tot amb una camèra fixada sul cap:
 


Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Un legeire Cevenas
1.

Siái flapit, que ma jornada de travalh m'a abenat !
Finalament... pense que me vau pausar un pauquenet e puèi... vos rejonherai.
Fasèm coma aquò ? Vos laisse partir prumièrs.

De còps que me sentigue pas de vos seguir, vos esperarai aval. S'anarem beure un cafeton !
I a ben una causa que me sente de faire sus lo còp : una preguièira per vautres.

Eu ! Plan-plan los enfants, pasmens... per vòstra vida amai per la dals autres.

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article